Ce a mai facut Wegner?

Arsene Wenger se pare ca si-a sporit interesul in atacantul lui AC Milan, Mario Balotelli.

Fostul atacant al lui Manchester City a fost cel care a decis meciul dintre Anglia si Italia weekend-ul trecut insa Milanul se pare ca inca vrea sa scape de el pentru a rezolva problemele financiare.

Managerul tunarilor, Arsene Wenger este gata sa plateasca 25 de milioane de lire pentru atacantul lui AC Milan, care a inscris golul castigator al Italiei sambata noapte. Monaco este de asemenea interesata in atacantul de 23 de ani, insa Wenger este un admirator al lui Balotelli de mai mult timp.

Francezul a fost interesat de mai multe ori de Balotelli in trecut iar reputatia lui Balotelli de ‘bad boy’ pare sa nu fie un obstacol in realizarea acestui transfer. Wenger este la Cupa Mondiala fiind comentator pentru un post de televiziune francez, iar reprezentantii lui Balotelli sunt de asemenea in Brazilia.

Se spune ca Balotelli ar fi interesat intr-o intoarcere in Premier League, dupa un sezon slab in Italia cu AC Milan. Semnarea unui atacant de calitate este o prioritate pentru Arsenal, Olivier Giroud fiind singurul numar 9 consacrat.

Arsenal isi mentine insa interesul in Loic Remy de la Newcastle care poate fi adus pentru 10 milioane dar si in tanarul atacant de la Real Madrid, Alvaro Morata, care ar fi o optiune mai scumpa.