Ce benficii iti aduc periutele electrice?

Multi oameni folosesc în ziua de azi periuțe electrice pentru a-și păstra dinții albi și strălucitori. Dar sunt ele mai bune decât periuțele manuale? Răspunsul este pozitiv și vine din partea medicilor dentiști, care le recomandă ca fiind cea mai bună metodă de a-ți ine dinții curați și lipsiți de placa bacteriană și efectele sale nocive.

Simpla cumpărare a oricărei periuțe electrice nu îți va aduce rezultate garantat. Încă e nevoie să stabilești minimul de două periaje dentare zilnic, fiecare sesiune având două minute. De asemenea, e relevant să stăpânești și tehnica periajului corect.

Înainte de a te grăbi să-ți cumperi o periuță electrică ar fi bine să faci puțină cercetare în această privință. Periutaelectrica.ro îți furnizează aceste informații, așa că voi rezuma câteva lucruri din cele citite acolo.

În primul rând, periuțele electrice nu sunt toate la fel și cu siguranță nu se aseamănă cu cele vechi, care aveau baterii obișnuite care aveau putere doar cât să facă acei peri sa vibreze puțin. Periuțele electrice cu adevărat bune sunt cele reîncărcabile care se conectează direct la sursa de curent.

Acestor periuțe li se schimbă doar capătul de periaj, păstrând corpul principal care se și încarcă și furnizeaza energia necesară mișcării capătului. Capetele de periaj vin în diferite forme și funcționează diferit. Pot vibra, oscila, se pot învârti sau pot folosi tehnologia sonică pentru a îndepărta mai ușor placa bacteriană.

Periuțele electrice vin și cu o multitudine de funcții, precum moduri special concepute pentru persoanele cu dinți sensibili, moduri pentru masarea gingiilor sau pentru albirea dinților. Unele dintre ele au chiar și senzori de presiune ce îți permit să fii la curent cu presiunea pe care periuța o aplică asupra dinților (sursă: Oral B). Senzorii digitali care să-ți amintească să schimbi capătul de periaj sunt și ei acolo.