Ce alimente sa evitati in timpul sarcinii
Lactate: Da-i drumul si opreste alimentele lactate. Lactatul afecteaza ficatul, impiedica toxinele sa paraseasca corpul si poate crea o stare alergica sporita in corpul vostru. Daca aveti nevoie de ea si doriti o alternativa, treceti la branza de capra sau iaurt.
Cereale si alimente cu continut ridicat de glicemie: Consumati o dieta scazuta in glicemie pentru a va stabiliza nivelurile hormonale. Alimentele glicemice ridicate determina o crestere a substantelor chimice inflamatorii, a stresului, a retentiei de lichide, a durerilor de cap si a insomniei.
Opriti toate produsele care contin gluten (grau, orz sau secara) si carbohidrati rafinati (prajituri, chipsuri si biscuiti). Cerealele sunt o descoperire moderna, iar sistemele noastre nu sunt adaptate sa le proceseze. Daca alegeti sa includeti boabe ca parte a planului dvs. de nutritie pentru sarcina, mergeti la alternative sanatoase, cum ar fi orez brun, fasole, linte, leguminoase.
Zahar: Elimina. Nu bauturi racoritoare si indulcitori artificiali. Studiile arata ca soarecii care au fost dependenti de cocaina si apoi au oferit zahar ca alternativa vor alege zaharul la suta la suta din timp!
Cofeina: Daca puteti, eliberati-o; daca nu, limitati-o.
30Uleiul: Daune sistemului imunitar, hraneste agentii patogeni rai din corpul vostru si mananca la garniturile corpului.
Porumbul si soia: Eliminati porumbul si produsele din soia deoarece acestea tind sa fie alergene si deoarece acestea sunt modificate genetic, ADN-ul modificat alimenteaza bacteriile rele din intestin care conduc la boli cronice. Daca gasiti acest lucru dificil sau luptati cu ce sa mancati cand sunteti insarcinata, incercati sa le eliminati pentru cateva saptamani si reintroduceti pentru a vedea ce efect au asupra nivelului dvs. de energie.