Cati fani a atras concertul Iron Maiden?

Fie ca si-au cumparat bilete de avion spre Cluj-Napoca, fie au luat trenul sau au venit cu masina personala, cert e ca peste 20.000 de persoane s-au strans la concertul legendarei trupe Iron Maiden, care a avut loc pe 15 august la Polus Center, in Cluj.

Inca de la primele ore ale diminetii, fanii celebrei formatii s-au strans la Polus Center si s-au asezat in fata portilor de intrare pentru a prinde locuri la scena, dupa ce organizatorii au anuntat ca pentru zona A au fost alocate 5.000 de locuri.Portile s-au deschis la orele 17.00, iar incalzirea a fost facuta de Cargo. Cu cateva minute inainte de ora 21.00, au intrat pe scena membrii Iron Maiden: basistul Steve Harris, bateristul Nicko McBrain, chitaristii Dave Murray, Adrian Smith si Janick Gers, si vocalistul Bruce Dickinson.

Fanii au putut auzi si fredona refrene celebre precum „Fear of the Dark”, „Iron Maiden”, „Running Free”, „Hallowed Be Thy Name” sau „The Number of the Beast”.Iron Maiden se pregateste de lansarea celui de-al 15-lea album de studio, intitulat „The Final Frontier”, dupa 4 ani de tacere.