Cât de importantă este dezinfectarea covoarelor?

Curatatorie de covoare profesionala

În ciuda faptului că vremurile s-au schimbat și locuințele nu mai au covoarele făcute de către bunicii noștri, chiar și în cele mai moderne gospodării există cel puțin un covoraș la intrare ori în baie care necesită o atenție deosebită. Covoarele pot acumula printre fibre mii și mii de germeni, frimituri, scame și murdărie, care inițial nu se pot observa cu ochiul liber, dar care pot afecta în mod radical sănătatea membrilor familiei, mai ales a copiilor care în general merg de-a bușilea pe covor.

Specialiștii au constatat că cele mai des întâlnite surse de dezvoltare a germenilor prezenti în covoare sunt particulele de mâncare, praful, părul de animale și pielea descuamată. Necurățarea și nedezinfectarea covoarelor conduce la dezvoltarea microbilor precrum E.coli, ceea ce înseamnă că nu trebuie amânată curățenia. Pentru locuințele cu animale de companie, procesul trebuie repetat și mai des pentru a evita problemele de sănătate.

Ritmul vieții alert, orele lucrate peste program și viața socială nu mai permit familiei moderne să scoată covoarele din casă pentru a le curăța conform metodelor vechi. Probabil nici spațiul de care dispuneți nu vă permite o astfel de activitate, ceea ce înseamnă că trebuie să apelati la o curatatorie de covoare din Bucuresti. Curățarea și dezinfectarea covoarelor în mod frecvent va îmbunătăți în mod considerabil aspectul acestora și le va prelungi durata de viață.

Spălătoria profesională de covoare Waldmaster se ocupă de spălarea covoarelor printr-un proces mecanic cu apă, pentru a se evita procedeele chimice dăunătoare țesăturilor. Utilajele folosite sunt pe bază de apă, iar linia mecanizată de spălare cu jet de apă curăță în profunzime. Înainte de curățare, fiecare covor este desprăfuit, după care urmează faza de înmuiere. După ce sunt spălate, covoarele sunt limpezite și verificate amănunțit pentru a le trimite înapoi clienților într-o stare impecabilă. Ultima etapă este reprezentată de clătirea și stoarcerea cu ajutorul unei centrifugi speciale.

Așadar, nu trebuie să mai pierdeți timpul cu curățarea covoarelor într-o baie de apartament, pentru că puteți apela la serviciile unei spălătorii de covoare precum Waldmatser pentru a păstra un mediu curat și benefic sănătății familiei dumneavoastră. Dacă doriți să vă bucurați de confortul și siguranța căminului, dar și de un mediu optim pentru dezvoltarea sănătoasă a celor mici, trebuie să luați în calcul curățarea și dezinfectarea covoarelor în mod regulat. Asftel, vă veți bucura de timpul liber alături de cei dragi și veți scăpa de grija spălării covoarelor, lăsând echipa de profesioniști să se ocupe de țesăturile prețioase pe care pășiți zilnic.

Waldmaster este o spălătorie profesională cu peste 8 ani de experiență în domeniu, care garantează curățarea și dezinfectarea eficientă a covoarelor dumneavoastră. Se diferențiază de concurență prin utilizarea echipamentelor de ultimă generație în procesele de spălare, curățare și uscare a covoarelor, dar și prin folosirea detergenților speciali care elimină murdăria și dezinfectează în mod eficient toate țesăturile. Serviciile oferite de Waldmaster acoperă întreg teritoriul Bucureștiului și Ilfov și funcționează de luni până sâmbătă inclusiv. Îi puteți contacta la numărul de telefon 0733 988 837 pentru o comandă fermă și pentru mai multe informații puteți consulta site-ul https://spalam-covoarele.ro