Cariera cu sufletul: Predare de yoga si intelepciune in scoli

Visul fiecaruia este de a-si castiga existenta facand ceva pe care il iubesc si care are un impact pozitiv asupra lumii si ne putem gandi la cateva modalitati mai bune de a face acest lucru, ajutand copiii sa invete practici dovedite pentru sanatatea, fericirea si succesul holistic pe termen lung, cum ar fi yoga si mindfulness.

In ultimii ani, a existat o cantitate incredibila de cercetari care arata cat de profunde sunt practicile de yoga si de mindfulness pentru imbunatatirea aproape a fiecarei zone a vietii unei persoane – si mai devreme ca le invatam, cu atat mai bine. Creierii copiilor sunt modelati prin experientele lor in anii lor de formare si invatarea yoga si atentia la aceste varste tinere sa dovedit a avea o serie de beneficii de la scaderea masurabila a nivelului stresului, de a creste in mod semnificativ fericirea si performanta academica pentru a construi abilitati sociale sanatoase si a creste probabilitatea unei contributii pozitive pe tot parcursul vietii copilului.

Acesta este cu adevarat modul in care putem construi un viitor mai bun pentru noi toti – echipand urmatoarea generatie cu abilitatile de care au nevoie pentru a dezvolta un nivel ridicat de inteligenta emotionala si instrumente pentru a trai o viata fericita, sanatoasa si deplina.

Cum de a ajuta la aducerea in scoli a yoga si a mintii
Aspectele pozitive pe care yoga le poate avea asupra vietii unui copil sunt lucrurile pe care echipa Bent on Learning le-a realizat cu multi ani in urma si de atunci a lucrat neobosit pentru a realiza acest lucru. Bent On Learning este o organizatie non-profit angajata sa predea yoga si atentie copiilor din scoala publica, urmarind sa atinga viata a cat mai multi studenti posibil – nu dupa scoala, ci chiar acolo, in sala de clasa, unde se invata.

Au un succes incredibil: reusesc in prezent sa faca 61 de clase pe saptamana, sa atinga viata a 1.140 de copii in fiecare saptamana, cu peste 22.356 de copii serviti pana in prezent.

Cu o viziune de a aduce abilitati de yoga si de mindfulness la copii de pretutindeni, ei cauta sa-si extinda echipa cu experienta de educatori de yoga prin formarea lor Yoga Alliance Certified Children’s Yoga Training. Acest training impartaseste metodologia Bent On Learning, extrem de eficienta si reala, cu profesori de scoala, profesori de yoga si cei care se simt chemati in aceasta cale, fie ca o completare cu jumatate de norma la cariera lor existenta, fie ca ar dori sa- timp.