Care este rolul unui saman?

Rolul samanului este acela de a zdruncina si revigora aceste energii negative pentru a le muta din casa si a intoarce casa intr- un echilibru si un flux armonios. De-a lungul ceremoniei, samanul canta sau fluiera uncantec sufletesc sau rugaciune. Daca o casa are mai multe etaje, samanul porneste de jos si se misca in sus, scapand de energia negativa si invocand protectia spirituala.

Ferestrele sunt deschise pentru a lasa energiile negative. Iata instructiunile:

1. Cand intri in casa, opreste-te, priveste imprejurimile, inspira si apoi inchide ochii. Rugati-va ghizii spirituali sa va informeze despre ce se intampla in casa. Asteptati cateva minute pentru o viziune sau raspunsuri. Uneori, spiritele si evenimentele iti vor fi aratate ca holograme. Acordati atentie si mergeti la locurile in care va conduc viziunile cand faceti aceste compensari de energie negativa.

2. Incepeti sa configurati altarul dvs., sa aprindeti o lumanare alba si sa chemati cele patru directii si ghidurile voastre spirituale (de obicei numesc spiritele profesorilor mei din aceasta lume si din cealalta lume) pentru protectie spirituala si pentru ajutor cu intentia de vindecare si rugaciuni.

3. Cu o sticla de rom de grau de zahar ( trago ), plimbati-va in jurul camerelor si bateti-va ( camay ) prin gura (preferati) sau o sticla cu spray in colturi, sub pat, dulapuri, bucatarie, sertare si in spatele usilor, in toate locurile greu de atins unde sta energia stagnanta. Moleculele de alcool ale trago-ului neutralizeaza ionii pozitivi din aer pentru a crea un mediu mai echilibrat si pentru a elimina energia negativa.

4. Aprindeti un bat de salvie (sau orice alta planta), plimbati-va in jurul casei si evantati fumul acolo unde exista energie stagnanta. (Puteti folosi mainile sau penele.) Fumul elimina energia negativa veche si ucide bacteriile aeriene.

5. Plimbati-va prin casa si faceti clic cu putere pe doua pietre vindecatoare cu mainile pentru a va agita vechile energii. De asemenea, puteti sa va bateti cu mainile sau sa folositi un clopot.

6. Cu o sticla de Agua de Florida, plimbati-va prin camere si trageti-va prin gura (de preferat) sau cu o sticla cu spray in colturi, sub paturi, in dulapuri, in bucatarie, in sertare si in spatele usilor, in toate locurile greu accesibile, pentru a aduce energie buna si protectie spirituala.

7. Plimbati-va prin casa si pufaiti din tutun cu binecuvantarea spiritelor.

8. Plimbati-va in jurul casei si suna un clopot inalt pentru a armoniza vibratiile casei.

9. Adunati-va cu clientul in jurul altarului. Tine mana si roaga-te cu intentie.

10. Daca ati fost chemat din cauza relatiilor si a problemelor de dragoste, puneti patul rosu, roz si alb pe pat dupa curatare. Rugati proprietarul sa aiba trandafiri proaspeti langa pat si sa ia o petala de trandafir (fierbeti-i timp de cinci minute), inainte de a merge la culcare.