Cainii si depresia

Fiecare stapan de caini trece printr-o perioada grea: trebuie sa iesiti din casa pentru a indeplini o sarcina sau pentru a merge la lucru si puteti simti literalmente tristetea care va strapunge din ochii mari si iubitori ai puilor dvs. nu vin, stiu; si incep sa se ingrijoreze.

Daca ati vazut oricare dintre videoclipurile despre ceea ce face cainele dvs. atunci cand parasiti casa, este in mod obisnuit o perioada extinsa, agonizanta de tristete de la anxietatea de separare de catre dvs. Cu nici un concept de timp, pentru ei faptul ca ati plecat 5 minute sau 50 de ani  este trait cu aceeasi intensitate- de aceea sunt atat de entuziasmati cand va intoarceti!

Cele mai grave temeri sunt distruse deoarece persoana lor preferata din lume s-a intors – Dar daca nu ar fi trebuit sa simta in primul rand frica si anxietatea intensa?

Ce se intampla daca puteti sa-i pastrati in conditii de siguranta si in mod natural linistiti in timp ce va aflati la locul de munca sau in oras?

Si daca, in special pentru cainii mai in varsta cu probleme de sold sau probleme comun, puteti reduce, de asemenea, in mod semnificativ sau chiar elimina durerea lor in acelasi timp?