Brendan Rodgers urmareste transferuri in valoare de 150 mil €

Liverpool a pierdut cel mai important jucator al lor insa in Brendan Rodgers va avea un buget urias pentru aceasta perioada de transferuri dupa vanzarea lui Suarez.

Rodgers este gata sa cheltuiasca toti banii care i-a primit pe Luis Suarez, 95 de milioane de euro, si inca cateva zeci de milioane.

Liverpool vrea sa ii copieze pe Tottenham, care anul trecut au cumparat o echipa intreaga dupa vanzarea lui Gareth Bale.

Cormoranii au finalizat deja transferul lui Lazar Markovic pentru 20 de milioane de lire. Discutiile lui Divock Origi sunt la un nivel foarte avansat.

Rodgers se pare ca va apela din nou la Southampton pentru transferuri. Dupa Rickie Lambert si Adam Lallana, Jay Rodriguez este dorit si el pe Anfield.

Pentru postul de fundas stanga Alberto Moreno si Ben Davies sunt urmariti, iar Dejan Lovren este un alt ‘sfant’ dorit la Liverpool. Portarul lui Swansea, Michel Vorm, este o alta tinta pentru Brendan Rodgers si compania.

Asadar Liverpool va avea o campanie de transferuri similara cu cea a lui Tottenham, doar ca suporterii cormoranilor spera ca deznodamantul sa nu fie acelasi.