Beneficiile carbunelui activ

Alaturati-va milioanelor de oameni din intreaga lume care au devenit interesati de beneficiile pe care carbunele activ le pot avea asupra sanatatii generale si calitatii vietii cotidiene. Acest ingredient unic a fost dezvoltat in 100 de formulari consumabile si de actualitate care pot ajuta la rezolvarea problemelor de sanatate si frumusete, de la reducerea tensiunii arteriale crescute si a nivelurilor de colesterol nesanatoase la minimizarea acneei si a ridurilor.

Ce este carbunele activ?
Carbunele activat, denumit uneori „carbon activ”, este o forma de carbon care a fost prelucrata in mod specific pentru a avea pori mici. Acesti pori ajuta la cresterea absorbtiei elementelor si a capacitatii sale de a se angaja in reactii chimice. Deoarece este fabricat pentru functii specifice legate de absorbtia, expulzarea sau reactia la elemente, uneori se face referire la carbune „activ”.

Producatorii creeaza praf de carbune din turba, carbune, lemn, petrol, coji de nuca de cocos. Incalzirea carbunelui comun cu gaze il determina sa dezvolte spatii interioare mici (porii), dandu-i un grad uimitor de mare de „microporozitate”. Chiar si un gram de carbune activat are o suprafata estimata de 32.000 de metri patrati! Acest proces de activare poate fi realizat folosind mijloace fizice sau chimice, dar ambele metode produc acelasi produs de calitate.

Carbunele activ pe care o gasiti in magazine si prin distribuitori este derivat dintr-o varietate de surse, dar este creat cu intentia de a elimina poluantii, contaminantii sau substantele chimice dintr-un mediu. Poate fi folosit pentru o multitudine de lucruri, inclusiv indepartarea poluantilor de aer sau de apa, fabricarea vinului, purificarea alcoolului distilat, indepartarea compusilor organici volatili (COV) din produse si chiar curatarea corpului de elemente daunatoare. Desi a fost folosita in trecut pentru scopuri de curatare medicala sau ecologica, este inclusa intr-o varietate de aplicatii de frumusete, sanatate si acasa, care pot contribui la imbunatatirea sanatatii dumneavoastra generale si a calitatii vietii de zi cu zi.

Reduce indigestia
Adaugarea carbunelui activ a crescut rata de succes a vindecarii indigestice imens. Consumand o lingurita simpla de lichid dizolvat in 1 ceasca de apa sau luand capsule cu carbune activ poate calma activitatile enzimatice si reactiile chimice care contribuie la dezvoltarea indigestiei. Pulberea poate fi utilizata simplu si usor, ajutand la atenuarea si in cele din urma rezolvarea indigestiei complet fara efecte secundare sau agravarea conditiilor cronice.