Barbati vs. femei

Nevoile fizice sunt nevoi fizice, fetele sunt fete iar băieții sunt băieți. Însă fiecare dintre noi are hormoni specifici celuilalt sex. Cred că așa se explică de ce unii băieți plâng uneori (și-mi amintesc de unul în special, dar asta într-un episod următor) sau de ce există fete care sunt mai promiscue decât unii băieți, fete ca mine.

Sunt fete care așteaptă un moment special pentru a renunța la virginitate, sunt fete care, well, și-au făcut-o cu mâna lor (în diferite accepțiuni) și sunt fete care nu se tem să pună mâna pe ceea ce-și doresc (din nou, în diferite accepțiuni).

Deși aș putea fi genul ăla de băiat, nu cred că aș putea în veci să fiu genul ăla de fată. Însă uneori o fată trebuie să facă ceea ce un băiat trebuie să facă. Dacă fetele sunt din ce în ce mai promiscue, mai săritoare (încă o dată, în diferite accepțiuni) iar băieții vor să fie/pară romantici și când îi inviți să doarmă la tine refuză ușor speriați, dacă avem lesbiene și homosexuali, toți se culcă cu toți, mai există diferența dintre sexe? Sau există doar diferența de sex?