Argentina, inca o data intr-o situatie ingrata

Argentina a reusit sa invinga Iran cu scorul de 1-0 dupa ce Lionel Messi a reusit sa marcheze in prelungirile jocului.

Desi este mult mai valoroasa, nationala Argentinei a avut probleme foarte mari in meciul jucat astazi in compania Iranului, scorul mentinandu-se egal timp de 90 de minute . Lionnel Messi a avut o executie absolut fantastica in minutul 91 cu care a adus victoria dupa ce Iran s-a aparat foarte bine si a avut chiar ocazii mari de gol, dar portarul Argentinei, Sergio Romero a mentinut scorul egal.

Echipele de start:

Argentina: Romero – Fernandez, Garay, Zabaleta, Rojo – Gago, Mascherano, Di Maria – Aguero, Messi, Higuain

Iran: Haghighi, Haji Safi, Hosseini, Sadeghi, Nekounam, Shojaei, Timotian, Montarezi, Ghoochannejad, Dejagah, Pooladi

Intregul meci a fost dominat de catre selectionata condusa de Alejandro Sabella, dar jucatorii Argentinei nu gaseau drumul catre gol. Sergio Kun Aguero, Angel di Maria, Lavezzi si Messi au fost neputinciosi timp de 90 de minute impotriva unor jucatori necunoscuti ai Iranului.

Messi nu a iesit cu nimic in evidenta pana in prelungirile jocului, in ciuda formulei extrem de ofensiva a Argentinei ce i-a inclus ca titulari pe Aguero, Gonzalo Higuain, Messi si Di Maria.
A venit insa minutul 91 cu executia absolut fabuloasa a lui Lionnel Messi la care portarul Iranului a trebuit sa se declare neputincios.

Astfel Iran rateaza ocazia de a scrie istorie, un egal cu Argentina la Cupa Mondiala fiind poate cea mai buna performanta din istoria echipei nationale a Iranului.

Argentina conduce grupa cu 6 puncte, grupa din care mai fac parte Iran, Bosnia si Nigeria. Iran si Nigeria au cate 1 punct in timp ce Bosnia nu are niciun punct, urmand sa intalneasca de la ora 1:00 pe Nigeria intr-un meci ce are toate sansele sa se dovedeasca decisiv in obtinerea celei de-a doua pozitie ce duce in optimi.

Argentina este calificata matematic in optimile competitiei si spera sa dea peste un adversar usor.