Anxietatea la catei

Fiecare proprietar de caini recunoaste acest scenariu: trebuie sa parasiti casa pentru a va desfasura o sarcina sau pentru a merge la munca si puteti simti literalmente tristetea din ochii mari si iubitori ai cainilor dvs. care incep sa se ingrijoreze.

Daca ati vazut oricare dintre videoclipurile despre ceea ce face cainele dvs. atunci cand parasiti casa, este in mod obisnuit o perioada extinsa, agonizanta de bazaieri de la anxietatea de separare. Cu niciun concept de timp, ar fi putut la fel de bine sa fi plecat pentru totdeauna in ochii lor – de aceea sunt atat de entuziasmati cand va intoarceti.

Cele mai grave temeri sunt distruse deoarece persoana lor preferata din lume s-a intor. Dar daca nu ar fi trebuit sa simta in primul rand frica si anxietatea intensa?

Si daca, in special pentru cainii mai in varsta cu probleme puteti reduce, de asemenea, in mod semnificativ sau chiar elimina durerea lor in acelasi timp?

Nu numai ca este posibil, dar veteranii si proprietarii de caini au folosit in secret un puternic supliment din plante naturale pentru a face toate acestea posibile: CBD.

Modul natural de a pune capat anxietatii si durerii de separare a cainelui dvs.

Daca nu ati auzit inca despre CBD, este vorba despre un miracol extras din planta de canepa, care este unul dintre cele mai puternice remedii naturale pentru anxietate si durere atat la animale cat si la oameni. Existat o tona de dovezi din lumea reala despre CBD, precum si o cercetare noua asupra consumului in ultimele decenii, sugerand ca acesta functioneaza cu adevarat pentru reducerea rapida a anxietatii si a diminuarii durerii la majoritatea mamiferelor .De fapt, un recent studiu clinic veterinar efectuat la Colegiul Universitar Cornell de Medicina Veterinara a indicat ca CBD a fost eficace in reducerea masurilor de durere la cainii cu osteoartrita.