Antonio Nocerino, noul jucator al lui Torino

Jucatorul lui AC Milan, Antonio Nocerino, a semnat cu clubul de Serie A Torino.

Nocerino, care a jucat sezonul trecut la West Ham United in Premier League fiind imprumutat de AC Milan, s-a inteles cu clubul torinez . Acesta a semnat un contract pe un an, italianul fiind imprumutat al doilea sezon consecutiv de Milan.

Perioada petrecuta la West Ham nu a fost prea fericita, italianul reusind sa apara in doar 10 meciuri pentru oamenii lui Sam Allardyce sezonul trecut. Presa engleza sustinea ca Allardyce ar fi vrut sa il pastreze pe Nocerino insa West Ham va trebui sa caute alti jucatori.

Jucatorul de 29 de ani a declarat la despartirea de Milan : “ Vreau sa multumesc tuturor celor de la Milan, toti cei care au lucrat cu mine si toti fanii Rossoneri. La Milan aspectul uman chiar face diferenta.”

Internationalul Italian, care are 15 meciuri pentru nationala, a venit la West Ham in ianuarie insa a fost introdus ca titular in doar doua meciuri, cel cu Stoke City si Arsenal , ambele meciuri in deplasare.

Allardyce a finalizat deja transferurile a doi jucatori. Cheykhou Kouyate a fost adus de la Anderlecht in timp ce Mauro Zarate a fost luat liber de contract.