Alternativele de infrumustare de la salon pot fi practicate chiar si la domiciliu

Vine vara, iar atat reprezentantele feminine, cat si bravii masculi doresc sa aibe o prestanta de invidiat atat pe litoralul Marii Negre cat si in diferite aparitii urbane, drept pentru care atentia noastra trebuie atintita asupra accesoriilor care se ocupa de infrumusetare.

Una din cele mai controversate povesti care se refera la acest capitol este de departe indepartarea parului de pe corp, lucru care nu poate fi facut cu usurinta daca nu stim care este procedeul ideal pe termen lung.

Poate ca cei mai multi dintre noi apelam la metode de scurta durata pentru a avea parte de ”frumusete imediata”, insa pe termen lung acest lucru se va dovedi a fi doar o investitie prost facuta si deci va atrage in discutie si alte cheltuieli aditionale.

Fie ca ne raportam la o lama de ras oarecare, la diferite creme epilatoare, la sedintele de epilare cu ceara de la saloanele de infrumusetare, la aparatele automatizate din comert si asa mai departe, parul va creste intr-o perioada relativ scurta, ba chiar mai mult acesta va avea dimensiuni vizibil mai mari daca nu luam atitudine.

Ce este de facut in acest caz? Poate ca ne-am dorit cu toti sa avem parte de diferite sedinte de epilare definitiva, insa saloanele profesioniste propun de la sine scoruri de care nu ne putem apropia nici intr-un caz!

Astfel, producatorii de electronice profesionale aduc in discutie achizitionarea unui epilator cu lumina intens pulsata, capabil sa stopeze cresterea in abundenta a firelor de par si deci sa ne scurteze timpii de indepartare a lor, mai ales daca dimensiunile sunt mici!

Exista oare epilatoare IPL bune care sa ne ajute sa ne indepartam parul de pe orice suprafata a corpului, chiar si de pe fata?

Evident ca exista, insa specialistii ne atrag atentia asupra anumitor caracteristici care trebuie urmarite inainte de achizitionare iar acestea se raporteaza desigur la eficienta, tipologie si costuri.

Daca ne raportam la factorul eficientei atunci aducem in discutie si efectele care apar dupa ce efectuam sedinte cu acest epilator IPL. Pentru a avea parte de cel mai bun tratament, cifrele trebuie sa fie de 50-85% pentru a se vedea rezultatele pe termen scurt in doar cateva sedinte!

Daca ne raportam la tipologie, atunci un alt semnal de alarma vom trage cu siguranta, deoarece exista epilatoare IPL care pot acoperi toate zonele corporale, dar in cazul celei faciale pot da rateuri.

De aceea este nevoie sa ne orientam atentia spre un dispozitiv care actioneaza peste tot pentru a stii ca ne vom putea indeparta foliculii de par eficient ori de cate ori dorim acest lucru.

In mediul online acum exista oferte la tot pasul, iar marci precum Philips sau Remington aduc in discutie modele de epilatoare cu totul revolutionare.

Grabeste-te deoarece ofertele curg la tot pasul, iar tu poti intra in posesia unui asemenea dispozitiv, capabil sa iti ofere stralucirea pielii!