Alternative la a cumpara un cartus nou si costisitor

Toti uram momentele atunci cand paginile imprimate ies sterse sau patate. Este semnul inevitabil al unui cartus de imprimanta uscat, sau semn ca cerneala este pe cale de disparitie.

Urmeaza neplacuta sarcina de a schimba cartusele, de a le inlocui cu unele noi, un proces costisitor si deloc neglijabil ca resursa financiara. De ce nu am lua in considerare si alte variante, mai putin costisitoare?

Cartuse de imprimanta compatibile. Acestea sunt diferite in functie de fiecare imprimanta in parte, dar spre deosebire de cartusele originale, NU sunt produse de producatorii imprimantelor ci de alti producatori mai putin cunoscuti, motiv pentru care cumparati produsul in sine, nu brandul. Aceste cartuse garanteaza respectarea caracteristicilor cartuselor originale dar ofera in plus un mare avantaj, acela al unul pret comparativ mai mic

Reincarcare cartuse (reumplere cartuse). Procesul de reincarcare cartuse pare unul complicat insa nu este asa. Dureaza in medie cateva minute, sa spunem maxim un sfert de ceas daca cartusul este murdar/infundat si necesita curatare. Va puteti reincarca singuri cartusul sau puteti apela la o firma de specialitate. Pentru a va reincarca singuri cartusul, nu este nevoie decat sa cumparati un kit de refill si sa urmati instructiunile de acolo. Daca va este teama a va murdari, sau pur si simplu credeti ca nu va veti descurca, apelati la un serviciu de reincarcare cartuse (reumplere cartuse). Procesul de reincarcare cartuse are insa si unele dezavantaje. Un cartus poate fi reincarcat cu succes de 2-3 ori. Apoi se deterioreaza. Va trebui oricum inlocuit cu unul nou.

V-am furnizat doua alternative mai putin costisitoare, insa decizia va apartine. Apelati cu incredere la servicii de incarcare cartuse!