Alessio Cerci in loc de Lukaku?

Everton vrea sa inlature competitia din partea lui AC Milan pentru obtinerea semnaturii lui Alessio Cerci, pregatindu-se sa il inlocuiasca pe Lukaku.

Presa italiana sustina ca Everton va oferi 10 milioane pentru atacantul lui Torino, sperand ca internationaul italian sa aleaga o mutare in Premier League. Jucatorul de 26 de ani a inscris 13 goluri sezonul trecut in Serie A, si mai este urmarit si de AC Milan. Rossoneri vor sa transfere un atacant dupa ce ultimele zvonuri il dau pe Mario Balotelli aproape de o plecare din Italia

Directorul sportiv al lui Torino a declarat recent ca clubul nu isi doreste sa il piarda pe Cerci insa va trebuie sa il lase sa plece daca jucatorul vrea sa plece. Acesta a declarat : “ Vrem sa il pastram pe Alessio pentru ca nu vrem sa mai vindem in acest moment. Asta a fost cazul si pentru Immobile, insa dorinta jucatorului are si ea un cuvant de spus. “

Ciro Immobile a semnat cu Dortmund dupa ce perechea de atacanti ai lui Torino, Immobile si Cerci au avut un sezon foarte bun in Italia, Torino calificandu-se pentru Europa League in sezonul viitor.

Everton vrea sa il transfere pe Cerci ca inlocuitor pentru Romelu Lukaku. Albastrii vor sa il pastreze pe belgian insa se pare ca nu au posibilitatea financiara pentru un transfer permanent al lui Lukaku. Totusi, Alessio Cerci ar putea sa se dovedeasca la fel de scump, zvonindu-se ca Torino i-a stabilit pretul la 25 de milioane.