Alegerea restaurantului pentru botez

De departe, petrecerile pe care le organizam pentru micutii nostri sunt acelea care ne pun la incercare abilitatile organizatorice, tocmai pentru ca ne dorim ca totul sa fie perfect, de la inceputul si pana la sfarsitul evenimentului. Impreuna cu partenerul de viata sau alaturi de cea mai buna prietena, femeile incearca sa limiteze lista locatiilor in care isi pot organiza evenimentele importante, precum nunta sau botezul celui dintai bebelus. Asadar, pentru a va oferi putin ajutor, ne-am gandit sa subliniem in urmatoarele randuri unele dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luam in calcul in preajma unui astfel de eveniment, asta pentru ca petrecerea propriu zisa sa fie gazduita de un restaurant botez primitor, cu un personal pe masura si cu un ambient ce raspunde afrmati nevoilor dumneavoastra.

Forma restaurantului trebuie sa fie un simpla, motivul fiind acela ca la un botez vor fi prezenti foarte multi copii, iar supravegherea acestora trebuie sa poata fi facuta din orice unghi al salii respective. Asadar, putem lasa pe mai tarziu receptiile cu forme avangardiste, asa cum sunt cele tip „L”, „S”, „U” , optand pentru un simplu „O”.

Incearca sa deslusesti impreuna cu persoana pe care ai ales-o drept ajutor de nadejde daca respectiva locatie corespunde intru totul tematicii pe care doresti sa o implementezi in cadrul petrecerii de botez. Nu opta pentru un decol all red sau abundent in oranj daca doresti sa aduci un plus de masculinitate la botezul baietelului tau, ori viceversa. De asemenea, chiar daca spatiul in sine iti atrage iremediabil atentia, gandeste-te la faptul ca nu toate detaliile ornamentale pot fi inlocuite de catre organizatori sau proprietari. Asadar, ofera un plus de atentie perdelelor, draperiilor matasoase, huselor de scaune, dar si mochetei, care cu siguranta nu va fi inlocuita pentru al tau eveniment. Si ringul de dans este important, chit ca vorbim despre o petrecere de botez. Poate te vei gandi sa iti impresionezi invitatii din categoria copilasilor cu un spectacol de animatie, iar gresia si mocheta nu vor reprezenta primele alegeri din punctul de vedere al pardoselilor „safe”.

Curatenia din restaurant este foarte importanta, mai ales cand vorbim despre o petrecere ce se adreseaza preponderent copilasilor. Intreaba-i pe proprietari daca detin un contract cu o firma de curatenie din Bucuresti, dar si cat de des se realizeaza ingrijirea generala a spatiului respectiv. In timpul primei vizite, nu te sfii sa intri de curiozitate in grupurile sanitare pentru a evalua gradul de curatenie al acestora, gandindu-te ca ai putea fi in postura propriilor tai invitati. Mai mult ca sigur, degeaba arata un restaurant imaculat la suprafata, daca in baie sau in bucatarie aspectul lasa de dorit, facand loc bacteriilor pentru a se dezvolta in voie.

Acustica restaurantului iti poate parea prea putin importanta in prima instanta, insa cei mici vor avea nevoie de o atmosfera electrizanta pentru a se simti in largul lor. Muzica pentru copilasi, slagarele mult indragite de catre parinti, dar si cantecele preferate ale parintilor trebuie sa se auda asa cum trebuie in momentele cheie, iar din aceasta cauza avem nevoie ca acustica restaurantului sa lucreze in favoarea noastra.

Nu il ultimul rand, aveti grija ca restaurantul pe care il alegeti sa detina la interior dotarile indispensabile confortului, precum aerul conditionat. In zilele toride ale sezonului estival, acesta va deveni mai mult decat util pentru restabilirea echilibrului termic.