Alege formatia de nunta Simona Tone pentru o petrecere desavarsita!

Sloganul formatiei de nunta Simona Tone reuseste sa se diferentieze prin intermediul invitatiei autentice pe care o propune cuplurilor de miri si anume revenirea la traditie prin intermediul repertoriului muzical pur romanesc, ce atrage prin dinamism, atemporalitate, exuberanta si unicitate. Sectorul evenimentelor private genereaza o sumedenie de cereri in materie de formatii pentru nunta, insa taraful Simona Tone reuseste sa isi conserve postura privilegiata si sa fie, de fiecare data, prima alegere a indragostitilor ce doresc sa aduca la nunta lor un fundal muzical impresionant, inspirat din pitorescul registru popular.

Solista Simona Tone este liderul acestei orchestre, experienta sa muzicala vasta fiind promotorul care a dat nastere trupei in urma cu nu mai putin de zece ani, pe cand aceasta colabora cu Ansamblul Artistic al Ministerului de Interne. Pornind de la pasiunea sa covarsitoare pentru ritmurile traditionale romanesti, artista a reusit sa isi aleaga corespunzator partenerii din band, ajungand sa propuna in momentul actual optiunea unui spectacol marital live in format de sase, respectiv noua persoane pe site-ul sau, denumit emblematic formatienunta.net. Meritul ei este cu atat mai amplu, tocmai pentru ca vorbim despre un domeniu de activitate in care ofertele continua sa creasca de la zi la zi, bandurile existente in mediul autohton reinventandu-se de fiecare data prin propunerile versatile pe care le aduc in programul lor artistic.

Pentru a depasi cu brio granitele muzicale statice, formatia de nunta Simona Tone si-a fluidizat formatul prin introducerea alternativelor muzicale contemporane, precum repertoriul de muzica usoara abundent in slagare internationale, acesta fiind pus in scena de alti solisti cu experienta care isi regasesc locul de cinste in aceasta formatie completa.

Ceea ce diferentiaza formatia de nunta Simona Tone de restul band-urilor de profil se raporteaza tocmai la oferta pe care o propune cuplurilor de indragostiti. Pe de-o parte, acestia pot miza pe un gram de originalitate la nunta lor, bucurandu-se pe deplin de repertoriul gorjean de drept al acestei formatii. Fiind un ansamblu ce detine in componenta sa numeroase instrumente, orchestra Simona Tone poate sustine un adevarat spectacol live in care se armonizeaza acordurile ritmice ale instrumentelor cu glasul melodios si duios al solistei.

De asemenea, taraful Simona Tone ramane una dintre singurele formatii de nunta din peisajul autohton care ofera potentialilor clienti oportunitatea de a se bucura de un spectacol integral, pe tot parcursul receptiei. Intreaga durata a evenimentului poate fi potentata de reprezentatiile live si spectacolele sincretice al acestei formatii, promisiunile lor axandu-se pe divertismentul la cote maxime al auditoriului, astfel incat niciun invitat sa nu ramana la masa.

Momentele interactive nu vor intarzia sa apara, iar in functie de preferintele si tematica evenimentului band-ul poate incorpora in programul artistic prestabilit momente unice de improvizatie muzicala, mici surprize adresate mirilor, dar si show-uri personalizate compuse inca de timpuriu alaturi de cei doi indragostiti. Dorinta ansamblulului Simona Tone este aceea de a-si impresiona peste masura auditoriul, oferindu-i acestuia o amintire de nepretuit, dar si posibilitatea de a gusta pentru prima data din bogatia unui spectacol autentic romanesc, sustinut de un taraf cu experienta, compus din membrii talentati si devotati meseriei lor.