Album of the Week: HIM – Screamworks: Love in Theory and Practice

Desi HIM este formatia mea preferata, recunosc cu rusine ca abia astazi am downloadat ultimul lor album, numit “Screamworks: Love in Theory and Practice”, care a aparut in februarie. Imi pare sincer rau ca formatia nu mai este atat de mediatizata si in loc sa se puna stiri despre ea si noul album (nu acum, ci in februarie, la vremea lui) se tot vorbeste despre no-name bands.  Ca si celelalte, acest album prinde repede la inima si la scurt timp dupa ce ai ascultat cateva melodii incepi sa le fredonezi. Cel putin asta mi s-a intamplat mie azi dimineata. Partea proasta e ca pana la pranz cand am plecat spre liceu inca fredonam in scara blocului, cand m-a auzit un vecin si s-a uitat la mine ca la o nebuna care vorbeste singura. ^_^

LTP contine 13 melodii, atat solo-uri ale lui  ♥ Ville Valo ♥ , cat si melodii ale intregii formatii. Toate au si o varianta acustica exceptionala.

1. In Venere Veritas
2. Scared To Death
3. Heartkiller
4. Dying Song
5. Disarm Me (With Your Loneliness)
6. Love, The Hardest Way
7. Katherine Wheel
8. In The Arms Of Rain
9. Ode To Solitude
10. Shatter Me With Hope
11. Acoustic Funeral (For Love In Limbo)
12. Like St. Valentine
13. The Foreboding Sense Of Impending Happiness

Preferata mea este Heartkiller, insotita de Katherine Wheel. As putea sa scriu mult mai mult despre formatie, despre vocalist si despre opinia mea despre el, aceasta fiind ca il declar cel mai frumos barbat din lume si vocea cea mai patrunzatoare din istoria rockului. Ca sa trec peste astea, nu mai ramane decat sa va cumparati albumul  sau sa-l descarcati de pe internet. Feel free to post your comments! Pe blog gasiti un player cu melodiile din album, enjoy.