Afaceri pentru tinerii intreprinzatori

Afaceri de toate felurile se intalnesc la tot pasul, atat online cat si offline si ne fac sa ne intrebam daca functioneaza. Parerea mea este ca toate afacerile functioneaza daca te implici suficient in administrarea lor si detii cunostintele necesare pentru a fii un manager adevarat.

In cele ce urmeaza as vrea sa ne indreptam atentia spre cateva aspecte ale unei afaceri profitabile:

Piata afacerii. Un aspect foarte important fara de care nici o afacere nu ar supravietui. Poti sa ai un produs sau serviciu excelent, daca nu ai clientii carora se la vinzi, afacerea nu inseamna nimic.

Raportul pret/calitate. Aici se poate detalia la nesfarsit dar este foarte important sa ai cel mai bun pret raportat la calitatea pe care o oferi.

Pretul. Din punctul meu de vedere, pretul este cel mai putin important, daca stii sa vinzi vei putea evidentia toate beneficiile produsului tau astfel incat pretul sa devina ultimul aspect la care sa se gandeasca clientul.

Promovarea afacerii. O afacere care este promovata optim, prin diverse metode de marketing cum ar fi un website, o reclama in  media sau un flyer isi va mari rapid portofoliul de clienti si cifra de afaceri.

Ok, dar ce facem cu toate acestea fara sa avem ideea?

Pentru cei care sunt in pana de idei le-am pregatit afaceri si idei de afaceri din diverse domenii. Aceste afaceri se pot realiza  cu investitii mici, de pana la 1.000 de euro.  Totodata, afacerile se adreseaza atat tinerilor intreprinzatori cat si celor care doresc sa-si suplimenteze veniturile sau sa-si extinda activitatea curenta.

Printre afacerile care iti sunt puse la dispozitie gratuit se regasesc: cum sa faci bani din fotografii, cum sa dezvolti o afacere de mystery shopping, cursuri pentru copii, hotel de anvelope, sisteme de supraveghere video, cum sa realizezi un magazin online sau cum sa devii un bun organizator de evenimente.