15 Motive care provoaca infertilitate

Factori externi: Influenta exterioara va deranjeaza fertilitatea
Te intrebi cum sa ramai gravida desi te confrunti cu infertilitate inexplicabila? Sa vorbim despre cei cincisprezece factori externi care ar putea afecta fertilitatea dumneavoastra. Acestia sunt factori din afara care ar putea sa nu para imediat legati de fertilitatea dvs., dar pot fi factori uriasi care contribuie. Evident, nu toti cei care au acesti factori se confrunta cu infertilitatea, dar aici este locul in care mentalitatea si factorul extern impreuna pot ajunge sa o blocheze complet.

Nu toti cei cincisprezece se vor aplica pentru dvs., dar este foarte probabil ca, pe masura ce elaboram fiecare factor, unul pe care nu l-ati crede drept o problema, sa rezoneze. Asadar, iata cei mai intalniti factori care pot conduce la infertilitate:

 1. Aveti un job stresant
 2. Membrii familiei va preseaza in mod constant
 3. Partenerul nu are energia necesara
 4. Relatia voastra nu este destul de solida
 5. Sunteti mult prea cerebrala (ganduri negative)
 6. Planificati totul prea in detaliu (micromanager)
 7. Nu sunteti unde doriti sa va aflati din punct de vedere profesional
 8. Va ingrijoreaza problema banilor
 9. Va vine greu sa spuneti NU
 10. Nu mancati ce trebuie
 11. Nu ati rezolvat problemele din fostele relatii
 12. Nu dispuneti de spatiul necesar pentru cresterea copilului
 13. Tocmai ati inceput un job sau un proiect nou
 14. Nu va simtiti confortabil cu doctorul la care mergeti
 15. Sunt niste probleme in corpul dumneavoastra

Priviti peste cei cincisprezece factori externi care afecteaz  fertilitatea si faceti cercuri in dreptul acelora care considerati ca vi se aplica. Dupa ce ati primit cateva sugestii despre cum sa depasiti infertilitatea inexplicabila si sa va ajutati sa ramaneti insarcinata, faceti-va ceva timp pentru a scrie ce actiuni veti intreprinde pentru a muta acesti factori. Nu trebuie sa stii cum sa „rezolvi” intreaga situatie si sa abordezi toate cauzele duhovnicesti ale infertilitatii. Doar puneti energia spre ceea ce s-ar simti foarte bine.